Ярмарок!

19 грудня, за ініціативою волонтерів Анни Желизко та Вікторії Сидоренко в Рижанському ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку наших славетних воїнів, на підтримку ЗСУ.

Безліч солодощів, випічки, страв української кухні, чудових поробок та сувенірів, представили учні та їхні батьки на цьому заході.

Щасливі посмішки, веселий гомін та активність учасників нікого не робила байдужими, вони обирали, рекомендували та просто заохочували інших, адже зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ!

Під час ярмарку діяли локації: аквагриму, військової амуніції, караоке, малюнок кавою на Різдвяну тематику, творча майстерня. І звичайно, як і було обіцяно, на свято завітав чудовий гість Пес Патрон, якого так чекали діти. Весело, гамірно, яскраво, дружно і смачно проходив благодійний ярмарок.

Крім того, на початку заходу всім учасникам оголошено про наявність подарункового сертифікату на дві піци від піцерії “Смайл”( смт.Хорошів) для класу, який збере найбільше грошей. За підсумками ярмарку сертифікат отримали учні 6 класу під керівництвом Щербини Л.А. (зібравши суму 2880 грн.) Вітаємо переможців💐

Наші спільні зусилля не були марними. Загалом під час благодійного ярмарку вдалося зібрати

18476 гривень.💰👏🎉

Ці кошти передано волонтерам для придбання необхідних речей для наших захисників.

Адміністрація ліцею щиро дякує учням, батькам, класним керівникам, Федотовій В.М . за працю на локації аквагриму, кожному, хто долучився до організації та проведення ярмарку. Ми дуже тішимося, що нам вдалося об’єднати наші зусилля і спрямувати їх на таку чудову справу.

Незламно віримо в ЗСУ та нашу Перемогу! Згуртовуємось заради перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *